top of page
Skisportssted

Sverige

Hvert år rejser vi i vinterferien til et af nordens lækreste skisportsområder, Lindvallen. Som medlem har man en unik mulighed for at lære el. udvikle sine ski/snowboard evner sammen med sine venner fra klubben.  

Tilmelding foregår ved personligt fremmøde i DIN klub.

Tilmeldingsdato er tirsdag d. 24/10. og tilmeldingen er bindende. 

Betaling foregår via Easykom/iportalen senest d. 3/11. 

Dato: Uge 7  2024 

(Afgang: Søndag d. 11. Februar

Hjemkomst: Søndag d. 18 Februar)

Pris: 4500 kr. 

Klassetrin: 6.-9. klasse

Turen afvikles i uge 7, Allerød kommunes vinterferie, med afgang søndag morgen i uge 6 og med hjemkomst søndag aften i uge 7. 

 

Vi skal bo i lejligheder, som ligger i gåafstand til pisterne, og som hver skal huse 8-10 medlemmer samt en medarbejder.

Skiområdet byder på alt lige fra begynderpister til svære sorte pister for de meget rutinerede. Desuden er det muligt at stå på ski i Lindvallens Fun Park med vægt på leg, tricks og andet.

Alle deltagere på turen skal på skiskole. Vi tager dog altid hensyn til hvor erfaren den enkelte er, og I vil blive inddelt i hold, som svarer til jeres niveau. Der er skiskole for såvel skiløbere som snowboardere.

Hvis I ønsker yderligere informationer omkring Lindvallen, lejlighederne og meget andet, kan I gå ind på www.skistar.com og kigge nærmere. Alle lejligheder er i grove træk éns.

Hele turens beløb på 4.500 kr. indbetales senest fredag d. 3. november via barnets aktivitetskonto i Easykom, og tilmelding er bindende. 

Beløbet inkluderer transport, liftkort, skileje, skiskole, kost og logi.

bottom of page