Lalandia2.jpeg

Lalandia

Vi har hvert år en fast tradition for at tage en weekend til Lalandia i Rødby. Turen er årgangsopdelt, dvs. hver årgang har sin egen weekend. 

Tilmelding foregår ved personligt fremmøde i DIN klub. Der vil være opslag i september klubbladet om turene i foråret og april om turene i efteråret. Betaling foregår via Easykom.

Dato:  Afhænger af klassetrin

Klassetrin: Alle klasser.

Pris: kr. 700,- (2022)

Læs mere 

Som altid lejer vi otte-personers huse. I hvert hus bor der syv børn og én medarbejder. Så vidt det er muligt vil vi prøve at lave sammensætningen, så du kender de fleste af dem du bor sammen med. Har du/I forslag, så kom og aflevér en seddel med dit/jeres forslag til os

 

Mødetid og indtjekning:

Fredag.

Afgang: ca. kl. 15:00. Der er som udgangs punkt afgang fra den klub du har tilmeldt dig i, dog kan der forekomme ændringer. Vi spiser aftensmad i hytten når vi kommer frem.

Hjemkomst: (Samme plads i bussen som ved afgang fredag, med mindre andet aftales)

Der er afgang fra Lalandia, ca. 13:50, forventet ankomst tid i Allerød ca. kl. 16:00

 

Prisen for turen er 700 kr., hvilket inkluderer alt på nær lommepenge.

På indbetalingen kan kun ske via Easykom

 

Ca. 3 uge før turen, vil det være muligt at se specifikke regler (de er klasse bestemt) samt huskeliste for turen (kan downloades/ printes)

Husk at I altid er velkommen til at ringe, skrive eller komme forbi klubben, hvis I har yderligere spørgsmål.

For nærmere informationer om de mange aktivitetsmuligheder der er i Lalandia, kan I med fordel klikke ind på følgende link: LALANDIA