Ridning hos Stutsborg Rideskole

Her i Klub Allerød har vi et rigtig godt samarbejde med Rideskolen i Stutsborg. Hver torsdag kører vi de medlemmer, der har tilmeldt sig, til ridning hos Stutsborg Rideskole. Vi har flere hold tilmeldt, og her er der plads til både nybegyndere, mellem og øvede. 

Vi kører ridning hver torsdag mellem kl. 14.00 – 18.00 – men dette kan variere. Vi kører flere hold i løbet af dagen og der vil være flere afgang og hjemkomsttider i løbet af dagen. 

Livet på Stutsborg

Se flere videoer HER

Fra og med mandag d. 26. april 2021 starter vi ridningen op igen for ALLE. 

Vigtig info for 21/22 sæsonen

Rideundervisning for sæson 2021/2022 koster 2200 kr., som dækker ridning hver torsdag medio august 2021 til medio juni 2022.
Der er ikke ridning i skoleferier, på helligdage mv. Ønsker I at betale beløbet i flere rater, bedes I rette henvendelse til Ole Karlsson på klubvest@alleroed.dk. 
Ønsker man at stoppe med at ride midtvejs i sæsonen, bliver det resterende beløb tilbagebetalt såfremt vi kan finde en anden der kan overtage pladsen. Dette skyldes, at vi har forpligtet os til at købe x-antal pladser på Stutsborg Ridecenter.
 Skulle der ellers være andre tvivlsspørgsmål, bedes du/I rette henvendelse til kontaktpersonen i jeres klub.
 Børnene vil blive inddelt i tre hold (begyndere, mellem øvet og øvet).
Vi håber, at I vil tage godt imod dette fantastiske tilbud, så vi kan forlænge aftalen, og dermed gøre ride undervisning til en fortsat del af Klub Allerøds tilbud.