Ridning hos Stutsborg Rideskole

Her i Klub Allerød har vi et rigtig godt samarbejde med Rideskolen i Stutsborg. Hver torsdag kører vi de medlemmer, der har tilmeldt sig, til ridning. Vi har flere hold tilmeldt, og her er der plads til både nybegyndere, mellem og øvede.   

 

Livet på Stutsborg

Nye Corona-retningslinjer mth. ridning på Stutsborg.


Fra på torsdag d. 29. oktober skal alle børn over 12 år og voksne bære mund-bind, når de færdes i de indendørs ride faciliteter som f.eks. stalde, sadelrum, ridehaller m.v. Når man skal ride og trækker hesten ud af stalden, skal man beholde sit mundbind på, når vi rider indendørs i hallerne, ind til man sidder på hesten. Herefter tager man mundbindet af og kommer det i f.eks. lommen (som man også gør, når man er på restaurant og sætter sig ved bordet).
Alle børn skal bruge handsker, når de skal til ridning.
Såfremt man kører sit barn til rideskolen, så skal forældrene så vidt muligt sætte barnet af på parkeringspladsen og heref-ter enten vente på parkeringspladsen (inde i bilen) eller køre igen, mens barnet rider. Såfremt jeres barn har brug for at have en forælder tilstede, når barnet ri-der, så skal vi have en særaftale herom.
Af hensyn til vores planlægning, vil vi være meget glade, om I husker at ringe til klubben, hvis I er forhindret i at deltage.
Ved at ringe til klubben til enten:
Klub Vest: 48177921
Klub Rønnen 48177958

Se flere videoer HER