top of page
Screenshot 2023-08-04 at 15.13.34.png

Skøre Rekorder

I år 2000 lavede Rønnen/Klub Vest 24 timers Idrætsmaraton, hvor de to klubafdelinger kæmpede mod hinanden i blandede sportsdiscipliner uafbrudt i et helt døgn.

 

Rekorden blev optaget i Børnenes Rekordbog, og dette var nok startskuddet til de Skøre Rekorder, som vi kender dem i dag.

Siden 2002 har vi lavet Skøre Rekorder i Fritidsklubben Rønnen, og hvis du skulle være i tvivl, kan de gamle rekorder ses i Rønnen inde i stuen, hvor alle er samlet i seks store mapper med tekst og billeder.

Vi laver stadig Skøre Rekorder ugentligt i Rønnen, når det passer ind i programmet. Klub Hobbitten har også taget aktiviteten op, og laver det som oftest om onsdagen.

I grove træk kan det siges, at man kan lave rekord i næsten alt, dog med den undtagelse at idéen skal godkendes af medarbejderen der står for aktiviteten. Vi forbeholder os dog retten til ikke at godtage en idé, hvis vi tænker den er for farlig eller andet.

Har man selv opfundet en ny skør rekord (dvs. den aldrig før er lavet i klubben), så har man ”eneret” på rekorden i 14 dage, hvor ingen andre kan slå rekorden. Slår man en ældre rekord, kan den frit slås på selve dagen af alle.

Skulle du være i tvivl om noget, vil du have et godt råd til en ny rekord eller er du nysgerrig på Skøre Rekorder generelt, så kan du altid komme og spørge. Måske kan jeg endda en historie om en af dine ældre søskende eller sågar din/dine forældre, fra dengang de selv gik i Rønnen ;-)

Morten F. 

bottom of page