Om os

KLUB ALLERØD

I rigtig mange år har Klub Vest og Rønnen uløseligt været kædet sammen, idet langt de fleste medarbejdere har arbejdet i begge klubber, taget på ture sammen, holdt fælles personalemøder og haft fælles ledelse samt økonomi.

Fra årsskiftet 2013 blev det fra politisk side besluttet, at fritids-/ungdomsklubben i Blovstrød skulle lægges ind under Klub Vest/Rønnen, og pr. 1. august 2013 at fritids-/ungdomsklubben Skakten ligeledes det samme.

Dette betyder, at vi er fire klubber under samme hat, og overordnet set hedder Klub Allerød.

De fire forskellige afdelinger har bibeholdt deres eget navn samt diverse traditioner o.a.

Klub Allerød har en stor turistbus med plads til 54 personer samt tre minibusser, som til daglig står rundt omkring i klubberne, og som bruges på alle vores dags-/ugeture. 

Mht. ture så deler alle fire klubber pladserne på vores fælles ture. Vi har også individuelle ture ud ad husene. Men, det er utrolig vigtigt, at I sørger for at blive tilmeldt i god tid – uanset hvilket arrangement det drejer sig om. Og nogle gange på selve dagen, hvor turen bliver sat til salg, da man ellers kan risikere, at pladserne allerede er solgt.

I Allerød Kommune arbejder vi med et bredt fokus på, at alle børn har ret til et godt børne-og ungeliv, hvor de trives, udvikler sig og gennem læring og dannelse når deres eget fulde potentiale.
Hvordan vi forstår denne opgave kan du læse om HER