EasyKom

EasyKiosk /Kasse

Digital kasse

Med EasyKiosk´s digitale kasse, kan I nemt få et hurtigt overblik over det som klubberne tilbyder i deres Café og de aktiviteter/ ture, der er på programmet.

Medlemmerne registreres ganske enkelt via navn & får tildelt et klubnr.

Her får I straks et overblik over saldo, dagligt forbrug, og det er også muligt at fastsætte en daglig beløbsgrænse for tilkøb i fx Cafén.

Forældre Adgang

Fra web-indgangen kan forældre indsætte penge på barnets konto og ”øremærke” pengene til f.eks. cafe, værkstedet eller udflugter/aktiviteter. I vil som forældre altid kunne se den aktuelle konto-/saldooversigter, sætte beløbsgrænser, svare på tilladelser mm. Herudover vil det på sigt blive således, at I forældre også kan tilmelde jeres barn/børn til aktiviteter, madordninger, ture og lignende hjemmefra. 

Kan du/I ikke logge ind på Easyom, eller har du/I ikke modtaget en mail fra os el. EasyKom, så kan du trykke HER for at opdatere jeres oplysninger. Det er højst sandsynligt, fordi vi ikke har jeres nuværende mail-oplysninger, at I ikke har modtaget noget login.

Forældre App

Med denne app, som både iOS og Andriod kan benytte, får I adgang til en række forskellige informationer om jeres barn/børn i klubben. Appen kan downloades via AppStore el. GooglePlay. 

Kalenderen er bl.a. med til at give et overblik over kommende arrangementer, ture el. andre aktiviteter. Og I kan skrive vigtige beskeder til os ang. jeres barn/børn. 

Derudover kan I selvfølgelig tjekke om børnene har huske at tjekke ind og ud af klubben – og mange andre ting.

HER kan i finde et par vejledningsvideoer som datasign.dk har lavet

HVIS I IKKE  HAR ADGANG

Kan I ikke få adgang til EasyKom eller har modtaget en mail med login, kan I trykke HER for at få adgang. I skal blot indtaste jeres nuværende E-mail, og så får I tilsendt et login. Der kan godt gå et øjeblik, inden man modtager mailen fra EasyKom.