E-Sport i Klub Allerød

E-sports undervisningen starter mandag d. 11. nov. i Klub Skakten, tirsdag d. 12. nov i Klub Blovstrød, og torsdag d. 14. nov i Klub Vest.

Fornite fra kl. 17-19 kun for FK (4.-6.kl)  & Counter strike fra kl. 19:30 – 21:30 kun for UK (7.-9.kl.)

Her kommer Michael Hoang og underviser. Han er tidligere professional League of Legends spiller. Han har spillet for store hold så som Tricked, Copenhagen Flames og G2. Han har deltaget i store events, heriblandt f.eks. Dreamhack og Worlds (Verdensmesterskaberne i LoL). Desuden har han i de senere år spillet meget CS:GO og Fortnite.

Klub Allerød tager for alvor fat på e-sport i et samarbejde med firmaet Esport Service.
Vi mener at esport kan bruges til mange positive ting som vi vil prøve og sætte fokus på igennem læringen. I esport vil du tilegne dig en række egenskaber, som du kan tage med dig videre i andre henseender. Da esport oftest er et holdspil, vil du lære kommunikation og teamwork; hvordan du arbejder sammen med andre på et professionelt plan, samt hvordan i løser interne konflikter. Du vil udvikle en problemløsende, kritisk og abstrakt tankegang, som er essentiel for at udvikle som strategisk.
For at blive bedre som esportudøver, skal man blive med at kæmpe med detaljer indenfor spillet flere gange om ugen for at nå et højere niveau. Denne kamp vil undervejs blive hård, hvorfor man udvikler selvdisciplin og en faglig stædighed, som kan være gavnlig i uddannelses sammenhæng såvel som på arbejdsmarkedet. Hurtige analyser og beslutninger er essentiel for en esport udøver, så disse egenskaber får man også bygget på.
Michael Hoang bliver den nye mand som skal ind og sætte struktur på vores undervisning. Han er tidligere professional League of Legends spiller, hvor han har spillet for store hold såsom Tricked, Copenhagen Flames samt G2. Han har deltaget i store events, heriblandt f.eks. Dreamhack og Worlds (Verdensmesterskaberne i LoL). Desuden har han i de senere år spillet meget CS:GO og Fortnite, så han er også skarp her.”
Vores 3 kerne værdier er:
Samarbejde (brug af opgaver/øvelser med afsæt i Forsvarets opgave inden for området)
Fysisk træning (afsæt i fysioterapeutiske og ergonomiske øvelser)
Opgavefordeling/ansvar
Alternative og kreative løsnings- og metode valg
Gaming IQ (udvikle evne til at forud og ”læse” mulighederne i opgaver)
Udvikle på matematiske vinkler/økonomiske vinkler (vinkler i forhold til spillets opgaver/styring af ressourcebrug osv.)
Stimulere læringsmotivationen via gaming
Udvikle på fysisk træning og kostkendskab
Vores værdier er som følgende:
Fokus og arbejde for mindre online mobning, racisme og mandschauvinisme. Der er desværre en udbredt usund kultur i gaming miljøet igennem de sidste mange år og eftersom der har manglet en politisk indsats på det, gør vi vores igennem vores undervisning sit til at give de unge mennesker oplæring i etik og moral. Vi opfordrer til at starte ved den enkelte elev, som selv er ansvarlig for sit og derved kan påvirke andre.
Mere sundhed i eSport hører sig til, den udbredte fordom om cola og pizzaer i en mørk kælder er ikke rigtig. Men for at de unge mennesker kan udvikle deres hjerne, imens de dyrker denne hjerne sport, giver vi dem retningslinjer til hvordan de undgår krum ryg og samtidig til hvordan de skal arbejde med deres kost for at opnå en mere sund krop. Sundere krop, sundere sind som er deres primære værktøj i eSporten. Du oplever ingen eSport udøvere på højeste plan, som lever decideret usundt. Motion og kostplaner er derimod en del af deres dagligdag.
Mindre gambling i eSport. Der er en tendens til mindreårige gambler om skins, bruger mange penge på at købe skins som de så gambler for. Dette er endnu en af de vigtige ting, som vi kæmper for bliver rettet op på og har i vores undervisning forbudt gambling samt tager afstand til boosting.
Vi arbejder ikke på at skabe den næste superstjerne i eSporten, men mest fokus på at skabe gode kompetencer til erhvervslivet og det voksne liv for den individuelle elev igennem denne hjernesport.

E-sportsdage i klubberne:

Mandag: Klub Skakten, uglevang 1, 3450 Allerød.
Tirsdag : Klub Blovstrød, Græsmarken 2-4, 3450 Allerød.
Torsdag: Klub Vest, Søparken 3, 3450 Allerød. 

Fornite fra kl. 17-19 kun for FK (4.-6.kl)

Counter strike fra kl. 19:30 til 21:30 kun for UK (7.-9.kl.)