top of page

De fem klubber

Kontakt

Skriv til Klub Allerød her:

kluballeroed@alleroed.dk

Leder af Klub Allerød, Ole Karlsson, kan træffes via denne email.

Som medlem af Klub Allerød er man primært tilknyttet én klub, men man er altid velkommen til at besøge de andre klubber. 

Læs mere om de forskellige klubber ved at klikke på billederne.

Læs mere 

Om Klub Allerød

I rigtig mange år har Klub Vest og Rønnen uløseligt været kædet sammen, idet langt de fleste medarbejdere har arbejdet i begge klubber, taget på ture sammen, holdt fælles personalemøder og haft fælles ledelse samt økonomi.

Fra årsskiftet 2013 blev det fra politisk side besluttet, at fritids-/ungdomsklubben i Blovstrød skulle lægges ind under Klub Vest/Rønnen, og pr. 1. august 2013 at fritids-/ungdomsklubben Skakten ligeledes det samme. 1. juli 2023 kom Klub Hobbitten med ombord.

Dette betyder, at vi er fem klubber under samme hat, og overordnet set hedder Klub Allerød.

De fem forskellige afdelinger har bibeholdt deres eget navn samt diverse traditioner o.a.

Klub Allerød har en stor turistbus med plads til 54 personer samt fire minibusser, som til daglig står rundt omkring i klubberne, og som bruges på alle vores dags-/ugeture.

Mht. ture så deler alle fem klubber pladserne på vores fælles ture. Vi har også individuelle ture ud ad husene. Men, det er utrolig vigtigt, at I sørger for at blive tilmeldt i god tid – uanset hvilket arrangement det drejer sig om. Og nogle gange på selve dagen, hvor turen bliver sat til salg, da man ellers kan risikere, at pladserne allerede er solgt.

Leder af Klub Allerød

Ole Karlsson

Email: kluballeroed@alleroed.dk

Tel: 20586009

bottom of page